66 Adet Belediye Aracı Halkımızın Hizmetine Açıldı

07 Aralık 2019 09:35 Ağrı Belediyesi 2813

Başkanımız Savcı Sayan'ın öncülüğünde Ağrı Belediyesi filosuna kattığı 66 aracı, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak'ın katılımıyla halkımızın hizmetine açtı.

Ağrı'da İbrahim Çeçen Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ağrı iş dünyası ile buluşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ardından AK Parti Ağrı İl Başkanlığı ve Ağrı Valiliğini ziyaret etti. Ağrı'daki programında son olarak, Ağrı Belediyesini ziyaret eden Bakan Albayrak, burada belediye tarafından kentte ulaşım hizmetlerinde kullanılacak 66 yeni aracın hizmete başlama törenine katıldı.

Törende İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun okuduğu duanın ardından, kurdele kesimi yapıldı. Törene Bakan Albayrak'ın yanı sıra Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanımız Savcı Sayan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Ağrı'da 66 yeni halk otobüsünün hizmete başlamasıyla ilgili paylaşım yaptı.

Bakan Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hizmet belediyeciliğine kavuşan Ağrılı hemşehrilerimizin sevincine de ortak olduk. Ağrı Belediyesi tarafından ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 66 yeni halk otobüsünün hizmete başlama törenine katıldık." ifadelerini kullandı.