Belediyemiz Ramazan Etkinlikleri kapsamında İlahi Konseri düzenledi

18 Mayıs 2018 13:21 Ağrı Belediyesi 1975

Belediyemizin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Mustafa Özcan Güneşdoğdu konseri şehir stadyumunda vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Konser girişinde vatandaşlara belediyemiz tarafından gül dağıtıldı. Sevilen ilahilerin seslendirildiği konserde, Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun söylediği ilahiler vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. Hafız ve İlahi sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu birbirinden güzel ilahileri ile dinleyicilerin gönüllerine hitap etti.

Konser İlahi sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu’ya plaket verilmesi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YENİ GALERİLER